Wizyty domowe lekarz pediatra - Opinie

Zostaw nam opinię na temat Wizyt Domowych Lekarza Pediatry.

Spinner wysyłania formularza mocnych referencji

Wymagany

Imię lub pseudonim
Tytuł twojej opinii
O czym chciałbyś nam powiedzieć?
pola oceny
Oceń nas!

Wystawione opinie.

Wizyta

fantastyczna pani doktor dokładnie zbadała dziecko zaleciła skuteczne leczenie

Rafał
18 października 2021

Pani doktor przeprowadziła wnikliwe badanie

Pani doktor przeprowadziła wnikliwe badanie i wywiad, uprzejmie i profesjonalnie odpowiedziała na wszystkie pytania. Polecam.

Barbara
12 października 2021

2,5 letni zuch

Bardzo polecam – troskliwie wnikliwie i najważniejsze z sercem.

Łukasz K
11 października 2021

Profesjonalna opieka i duża wiedza

Profesjonalna opieka i duża wiedza

Tomasz
7 października 2021

rzetelna Pani Doktor!

rzetelna Pani Doktor!

ted
6 października 2021
Alan Kulak
Alan Kulak
2024-02-23
Raz korzystaliśmy z usług Pani Agaty, dzień wcześnie byliśmy z córką na wizycie u pediatry w medicoverze - diagnoza kompletnie nie trafiona. Kolejnego dnia wezwaliśmy na wizytę domową Panią Agate. Szybki przyjazd, dobra diagnoza i kontakt smsowy po spotkaniu. Polecam, warto
Ilona Nestoruk
Ilona Nestoruk
2024-02-03
Bardzo profesjonalna Pani doktor. Szybki kontakt i porada. Cudowna osoba.
Aneta Paś
Aneta Paś
2023-06-07
Bardzo profesjonalna i niezwykle empatyczna Pani Doktor. Na wizycie domowej Pani Doktor wykazała się cudownym podejściem do małego pacjenta, trafnie zdiagnozowała problem, a następnie utrzymywała z nami stały kontakt aż do momentu całkowitego powrotu do zdrowia. W razie nagłej potrzeby Pani Doktor błyskawicznie znalazła czas, aby skonsultować wyniki badań córki. Jesteśmy bardzo wdzięczni za opiekę i z całego serca polecamy Panią Doktor 🙂
Michał Domański
Michał Domański
2023-04-26
Korzystaliśmy z usług p. Agaty wielokrotnie. Profesjonalizm, zaangażowanie i chęć rozwiązania wszelkich problemów robi niesamowite wrażenie.
Marek Jaxa-Chamiec
Marek Jaxa-Chamiec
2022-11-22
Panią Doktor znamy z oddziału kardiologii CZD, gdzie prowadziła naszą córkę i dała się poznać jako niezwykle kompetentna, miła i z super podejściem do dziecka i rodzica. Dlatego, gdy po latach szukaliśmy pilnie lekarza dojeżdżającego do domu, bardzo ucieszyliśmy się, gdy trafiliśmy na ten kontakt. Pani Doktor dokładnie zbadała córkę, wszystko szczegółowo wyjaśniła i przekazała zalecenia. Bardzo polecamy!!!
Iryna Khomiak
Iryna Khomiak
2022-04-30
Bardzo miła i super profesjonalna pani pediatra , dziękujemy za wizytę 🙂
Paula Białobrzeska
Paula Białobrzeska
2022-04-22
Pani Agata jest przemiłą, kompetentną i z podejściem do dzieci Doktor 🙂 kilkukrotnie już pomogła wyleczyć naszego Synka i zawsze można liczyć na jej pomoc 🙂 z czystym sumieniem serdecznie polecam!!!
Volodymyr Smolianinov
Volodymyr Smolianinov
2021-12-05
Rafał Domanski
Rafał Domanski
2021-10-19
Bardzo miła i ciepła osoba, wysłucha problemu w razie wątpliwości do pyta, i bez problemu postawi diagnozę i ustki przebieg leczenie.

Opinie również na portalu Znany Lekarz.

Możesz zostawić nam opinie w Google.

Potrzebujesz porady? - Umów się na wizytę!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and Terms of Service apply.